Der skal krydderi på livet. Ellers synes jeg, det bliver helt smagløst og intetsigende. I al fald hvad angår maden.
Og prøv så at tænke på, hvor skønt det ville være, hvis du havde hjemmedyrkede krydderurter i glas om vinteren. De smager med garanti af endnu mere.
Rosmarin, timian, esdragon, citronmelise og mynte. Det hele kan hentes i haven nu.
Jeg breder dem ud hver for sig på avispapir i drivhuset og lader dem tørre der, det går hurtigt. På et par dage har du helt tørre krydderurter.
Når de er tørret, støder jeg dem i en morter og lægger dem i glas, som jeg har gemt, efter at jeg har brugt krydderierne op.
Du vil hurtigt bemærke, at dine hjemmedyrkede krydderurter har en langt mere intensiv smag end dem, man kan købe.
Jeg gør det samme med min chili. Jeg deler dem, lægger dem på avispapir, og når de er tørre, blender jeg dem. Så har jeg mine egne chiliflager.
Skriv et svar