

Køkkenhaven er utroligt frodig, og de flotte, lige rækker, der stod for nogle måneder siden, er nu blevet til et grønt, bølgende hav.
Drivhuset er fuldt af tomater, basilikum, peberfrugter og agurker, som modner så hurtigt, at jeg kan ikke nå at høste dem.
Det er en fornøjelse at kunne forvandle hver middag til en fest med hjemmeavlede grønsager. Det er så skønt at hente majs og koge eller ovnstege dem med smør og flagesalt. At lave en salat af sukkerærter, palmekål og hindbær med balsamicodressing og sesamfrø er den rene hverdagsluksus.

Efterhånden som jeg høster, sørger jeg for at så nye ting. Radiser, salat og mange andre ting kan stadig nå at give et godt udbytte. Jeg vil udnytte sensommeren og efteråret med såning, der er mange måneder tilbage. Efteråret er faktisk på mange måder mere effektivt end foråret, hvad angår såning, fordi det er fugtigt om morgenen og aftenen, og jorden er varm. Derfor vokser det bedre nu end om foråret, tro det eller ej!



Skriv et svar