Der er ikke meget hos mig, der er klar til at blive høstet på denne årstid. Så gælder det om at tænke ud af boksen.

For nogle år siden begyndte jeg at lave pesto af skvalderkålen. Hvis man har fulgt mig længe, har man vidst det i et års tid, men det er en opskrift, der er værd at gentage. Velbekomme!

Ingredienser:
1 liter spæde skvalderkålsblade
1 dl ristede solsikkefrø
2 dl revet tør ost
2 dl olivenolie
2 fed hvidløg
Lidt citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du:
Skyl skvalderkålen grundigt.
Blend skvalderkål, de ristede solsikkefrø, olivenolie, hvidløg og lidt citron.
Tilsæt lidt mere olivenolie, hvis blandingen virker for tør.
Rør den revne ost i, og smag til med salt og peber.
Så er pestoen klar til servering!
I går inviterede jeg min sambo på en varm sandwich i drivhuset. Den bestod af pestoen samt brieost og salami. Det var en stor kulinarisk succes, og i aften bliver det enkelt med nogle kiks og et glas vin i drivhuset.

Skriv et svar